blog-logo

Coliban se face, din nou, de râs. Deși a anunțat că atacă PUZ-ul Isaran Sânpetru, se roagă de colegul Arhire să anuleze documentația în instanță

Coliban se face, din nou, de râs. Deși a anunțat că atacă PUZ-ul Isaran Sânpetru, se roagă de colegul Arhire să anuleze documentația în instanță

Primarul mincinos Allen Coliban din nou se face remarcat pentru impotența administrativă de care el și USR dau dovadă. Vă amintiți cu cât patos anunța că Primăria Brașov va ataca PUZ-ul de la Sânpetru prin care dezvoltatorul imobiliar Isaran urma să contruiască niște blocuri pe strada Narciselor?

Într-o conferință de presă de luna trecută, primarul Brașovului, Allen Coliban, susținea că va ataca în instanță acest PUZ și va cere anularea lui. „Am constatat și vicii procedurale în ceea ce privește acest PUZ, astfel că îl vom ataca. Consider că sunt argumente suficiente care arată că o astfel de dezvoltare nu este oportună. Sunt documentații care au primit niște avize preliminarii din partea fostei administrații (din Sânpetru – n.r.). Dar avem oportunitatea să spunem că nu vom da drumul unor astfel de dezvoltări, cu atât mai multe cu cât dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru această zonă, respectiv amenajarea străzii Narciselor, este în fază incipientă și va dura ani până va fi în fapt.

Proiectul străzii Narciselor este în faza de exproprieri, dar va dura minim 3 ani până această stradă de legătură cu Sânpetru va putea fi utilizată. Alte legături pe care le avem în vedere sunt doar în faza de studii prefezabilitate. Consider că în 2022 nu avem infrastructura care să susțină peste 2.000 de apartamente, dat fiind faptul că deja volumul de autovehicule care tranzitează strada 13 Decembrie este destul de mare”, anunța primarul Brașovului la acea dată.

Alte articole:   Braşov şi Predeal în topul preferinţelor turiştilor pentru minivacanţa de 1 Decembrie

Aceasta este garagara servită presei (sus), iar mai jos lauda pe Facebook

Totul a fost o minciună sfruntată! Nu numai că nu a început demersurile pentru a ataca în instanță acel PUZ (Plan Urbanistic Zonal), ci i-a scris colegului de partid, primarul din Sânpetru, Marian Arhire. Un alt monument de impotență administrativă USR. Îi solicită să ceară el în instanță anularea PUZ-ului cu pricina!!! De râsul curcilor…

Sânpetrenii spun că exproprierile sunt o bătaie de joc. O naționalizare comunistă marca USR

Coliban se lăuda că marele proiect strada Narciselor (îmbrățișat de cei doi primari USR, dar demarat în 2020 de fostul primar George Scripcaru), este în derulare și se lucrează la exproprieri.

Alte articole:   Aproximativ un milion de români îşi sărbătoresc miercuri onomastica, de Sfântul Andrei

Problema cea mai mare este că expertiza plătită de Primăria Brașov pentru terenurile ce trebuie expropiate atât din municipiul reședință, cât și din Sânpetru, este o mare bătaie de joc la adresa cetățenilor.

Dăm un singur exemplu: 1 mp de teren agricol extravilan la Sânpetru este cotat la 1 euro, în contextul în care chiar expertul că prețul pieței este de 25 de euro. „Raportul de evaluare este valabil în condiţiile economice, fiscale, juridice şi politice de la data întocmirii sale. Dacă aceste condiţii se vor modifica concluziile acestui raport îşi pot pierde valabilitatea”, scrie expertul. Politice?!!!

Aveți documentul mai jos, unde găsiți și persoanele care vor fi afectate de exproprieri și ce sume ar fi de plătit pentru despăgubiri:

Situația cu terenurile afectate și ce persoane fizice și juridice ar trebui despăgubite în municipiul Brașov, în documentele anexate:

Colac peste pupăză, un consilier local USR vrea blocarea străzii Narciselor

Iar dacă nu sunt suficiente probleme cu această stradă, un consilier local USR din Sânpetru, Cătălin Hotnog, a cerut în urmă cu circa o lună, într-o ședință la Prefectură, blocarea demersurilor pentru construirea străzii Narciselor, pe motivă că ar trebui refăcută documentația, întrucât sunt alți indicatori tehnico-economici.

Alte articole:   VIDEO Antonia ajunge la Ghimbav, în 4 decembrie

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.