blog-logo

Ordinea de zi a ședinței extraordinare convocate de îndată a Consiliului Local al Municipiului Săcele din data de 27 septembrie 2022

Ordinea de zi a ședinței extraordinare convocate de îndată a Consiliului Local al Municipiului Săcele din data de 27 septembrie 2022

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

  1.  Proiect de hotărâre pentru  aprobarea  participării  Municipiului Săcele la Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public și a devizului general pentru proiectul  „Eficientizarea sistemului de iluminat public din Municipiul Săcele” – iniţiator PRIMAR Ing. POPA VIRGIL.
  2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea participării Municipiului Săcele la Progranul național privind casarea autovehiculelor uzate, program finanțat din veniturile Fondului pentru mediu – iniţiator PRIMAR Ing. POPA VIRGIL.
  3. Proiect de hotărâre pentru completarea H.C.L. nr. 185/26.05.2022 privind aprobarea participării Municipiului Săcele la Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 – Fondul local / Investiția I.1 – Mobilitate urbană durabilă, sub-investiția I.1.1 – Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante) și aprobarea proiectului ,,ACHIZIŢIE DE MIJLOACE DE TRANSPORT PUBLIC – AUTOBUZE NEPOLUANTE – ÎN ZONA METROPOLITANĂ BRAȘOV” – iniţiator PRIMAR Ing. POPA VIRGIL.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cum va fi vremea de Paște? Ce spun meteorologii?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate