blog-logo

Mai multe sortimente de crenvurşti, retrase de la vânzare din magazinele din România

Mai multe sortimente de crenvurşti, retrase de la vânzare din magazinele din România

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy comercializate în magazinele din  România sunt retrase de la vânzare, după depistarea bacteriei Listeria Monocytogenes. Clienții care au cumpărat aceste produse sunt rugați să nu le consume.

Ca urmare a detectării bacteriei Listeria Monocytogenes, furnizorul a decis retragerea de la vânzare a tuturor produselor din magazinele din România.

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), furnizorul Nordic Import Export a recurs la rechemarea voluntară a mai multor tipuri de crenvurşti Wudy vândute în supermarketuri.

Este vorba de:

  • crenvurşti Wudy clasic, la diferite gramaje
  • crenvurşti din pui şi curcan
  • crevurşti premium cu brânză/clasic
  • crenvurşti grill
  • crenvurşti hot dog Pavo.

”Această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsură de precauţie, retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurşti Wudy din toate punctele de vânzare din România pentru loturile şi sortimentele menţionate (…)”, au arătat reprezentanţii firmei, potrivit News.ro,

Clienţii care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugaţi să nu îl consume. De asemenea, să-l returneze la Serviciul clienţi din magazinul de la care l-au achiziţionat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia.

Alte articole:   Ministerul Finanţelor lansează o nouă emisiune de titluri Tezaur, cu dobânzi de până la 8%

 Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Ca măsură de precauție, sunt retrase în mod voluntar toate loturile de crenvurști WUDY din toate punctele de vânzare din România. Lista cu loturile și sortimentele poate fi vizualizată AICI.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.