blog-logo

Zărnești: După ce au băut bine, o femeie și-a înjunghiat iubitul

Zărnești: După ce au băut bine, o femeie și-a înjunghiat iubitul

O zărneșteancă s-a așes cu dosar penal pentru tentativă de omor după ce şi-a înjungiat iubitul. Scandalul a avut loc în data de 19 septembrie. Cei doi au băut bine, iar la un momet dat au început să se certe şi să se bată. Femeia a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de 3-4 ori în zona toracelui.   

„Aflându-se în locuința familiei, inculpata a luat un cuțit de bucătărie, s-a apropiat de concubinul său prin spate și i-a aplicat acestuia 3-4 lovituri în zona stângă a toracelui. După agresiune, inculpata a încercat să îi acorde victimei ajutor. Respectiv să-i oprească sângerarea cu un tricou și să o convingă pe victimă să cheme salvarea. Medicul legist a concluzionat că leziunile constatate (plăgi toraco-penetrante) necesită 30-35 de zile de îngrijiri medicale și au pus în primejdie viața victimei., a declarat Adrian Radu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Alte articole:   Mașinile Salvamont vor putea utiliza girofarul de pe autospeciale

Procurorii o cercetează pentru „violență în familie” – tentativă la infracțiunea de omor.

Instanța a decis plasarea femeii sub control judiciar. Propunerea procurorului nu a fost aceea de arest preventiv, întrucât cei doi au împreună un copil mic.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate