blog-logo

Cum i-a țepuit pe brașoveni administrația USR! Unde este parcul IUS, domnule primar?

Cum i-a țepuit pe brașoveni administrația USR! Unde este parcul IUS, domnule primar?

Înainte să ajungă pe funcții, aleșii USR Brașov vorbeau peste tot și postau pe rețelele de socializare poze și argumente despre „cel mai mare parc” din Brașov care urma să fie amenajat pe fosta platformă IUS.

Vorbe care s-au dovedit minciuni, pentru că acest cuvânt, ”IUS”, nu a mai fost pronunțat nicăieri de administrația locală condusă de primarul Allen Coliban.

Cum s-au văzut cu „sacii în căruță”, consilierii locali, viceprimarul și primarul USR au uitat de promisiunea făcută miilor de brașoveni care au nevoie în acest oraș de spații verzi, de noi parcuri. Cu alte cuvinte, reprezentanții USR i-au păcălit pe alegători. Din păcate, nu doar cu acest parc, ci cu multe alte proiecte care s-au dovedit a fi doar „minciună electorală”.

Alte articole:   Prima persoană monitorizată cu brățară electronică a rupt dispozitivul și a fugit

Din nefericire pentru brașoveni, în cei doi ani scurși de la alegerile locale, primarul ZERO al Municipiului nu a reușit să amenajeze nici măcar un părculeț. Darămite un parc cu o suprafață consistentă cum s-a tot vorbit despre IUS. Vorbim despre aleșii unui partid care au câștigat alegerile locale pe teme de mediu. oameni care s-au cățărat pe funcții pe subiecte sensibile.

Ați mințit brașovenii nu doar cu parcul IUS!

Domnule Coliban, explicați-le brașovenilor unde este parcul IUS, unde sunt celelate parcuri mult promise! Sunteți la jumătatea mandatului, nu mai puteți da vina pe „greaua moștenire”. Sper că nu veți spune iar că celelalte partide sunt de vină. Până acum nu ați venit cu niciun proiect pe această temă. Deci să nu încercați să cădeți din nou în penibil! Brașovenii nu vă mai cred, au văzut ce oameni sunteți, văd (i)realizările voastre cu ochii liberi. I-ați păcălit o dată la alegerile locale, dar nu veți mai putea face acest lucru încă o dată!

Alte articole:   Cum să cumperi un frigider - Ghid în 3 pași pentru a obține cel mai bun preț

Ați mințit brașovenii cu parcurile. La fel și cum i-ați păcălit că îi veți scăpa de mirosul urât din oraș sau de poluare. Sunteți repetent la toate aceste capitole, nimic nu ați făcut! V-ați plimbat pe la competiții de curling și cam atât. Cu siguranță că brașovenii vă vor arăta cartonașul roșu la următoarele alegeri locale! Veți rămâne în istorie doar ca primarul Facebook, primarul ZERO care i-a dezamăgit pe brașoveni!

  • Subprefect Lucian Patrașcu,
  • Președintele Organizației Municipale PSD Brașov

CLICK pe poze pentru a se mări!

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Prefectura Brașov: Lista alimentelor nerecomandate în şcoli şi grădiniţe

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.