blog-logo

Allen Coliban, Tata Omida de la Corona

Allen Coliban, Tata Omida de la Corona

Primarul Allen Coliban nu este neapărat un om rău intenționat. Mai degrabă prost sfătuit. Cel mai bine, pentru el, ar fi să fie nesfătuit. Poate are mai mult bun simț și nu mai o dă de gard cu feicare ocazie…

„Inginerul” calculatorist de la Primărie l-a prezentat, într-o conferință de presă, pe Alexandru Dedu ca fiind managerul clubului sportiv Corona. Personaj ce va fi plătit cu o bagatelă de 5000 de euro net lunar.

Coliban a propus, la punctul 23 de pe ordinea de zi a Consiliului Local, din data de 20 septembrie, „aprobarea organigramei, a statului de functii si a regulamentului de organizare si functionare ale Clubului Sportiv Municipal Corona Brasov”. Adică, înființarea unei sinecuri pentru că așa vrea clientela și interesele USR!

Alte articole:   Cardul de energie. Ce se întâmplă dacă factura este pe alt nume. Ghid pentru situații speciale

Nici măcar fostul primar George Scripcaru nu a avut asemenea glume în program! Funcție de 5000 de euro pe lună! Pentru că aceea de director e prost plătită. Decât vreo 6000 de lei. Se plângea și fostul director, Radu Miclăuș, pe tema asta. (AICI!).

Întrebarea care se pune este cea privind abuzul primarului Allen Coliban: cum poate fi anunțat Dedu manager la Corona, joi, când organigrama ar trebui votată… marțea viitoare? Înțelegem că are puteri oculte, serviciile (franceze, zic unii) știu de ce, dar ce te faci dacă PNL și PSD zic pas la povestea asta?

De fapt, știm. Se va victimiza. Că el vrea să facă și să dreagă. Dar nu e lăsat. Băiețelul ăsta, imatur nu doar politic, nu pricepe că există legi. Care trebuie respectate. Iar dacă are interese personale sau de partid, poate ar fi bine să se abțină. Sau poate nu e valabila povestea aia din Constituție că nimeni nu e mai presus de lege?

Alte articole:   Corul Madrigal ajunge și la Brașov, în Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor” 2023

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.