blog-logo

ACS Kids Tâmpa, optimistă înaintea meciului cu liderul seriei

ACS Kids Tâmpa, optimistă înaintea meciului cu liderul seriei

„Urșii” merg cu încredere la Plopeni pentru disputa cu liderul seriei. ACS Kids Tâmpa Brașov are sâmbătă, o deplasare dificilă în Liga a 3-a.

„Urșii” lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel vor juca pe terenul liderului seriei, CSO Plopeni, o echipă care a acumulat maximum de puncte din cele trei etape scurse până acum.

„Un joc dificil. Poate cel mai greu din acest început de sezon. Întâlnim liderul, o formație care mereu ne-a pus probleme când am jucat pe terenul lor. Nu ne va fi ușor. Dar contăm pe ambiția și atitudinea arătată de băieți în jocul de acasă contra celor de la Tg. Secuiesc. Chiar dacă nu am câștigat, am avut nerv, atitudine și asta ne poate ajuta în meciul de la Plopeni. Mergem încrezători că putem face un joc și un rezultat bun”, a declarat unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Alte articole:   Asociaţia Pro Infrastructură reclamă blocaje în linie pe CF Braşov-Sighişoara: Guvernul are ochi doar pentru drumuri

Anghel și Tatarciuc nu se vor putea baza contra celor de la CSO Plopeni pe Tenică, Plăiașu și Kerekes, toți cu probleme medicale.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.