blog-logo

Rugby: CSU Phoenix Brașov, locul 13 după prima etapă în Campionatul Național

Rugby: CSU Phoenix Brașov, locul 13 după prima etapă în Campionatul Național

Echipa brașoveană CSU Phoenix Brașov, singura reprezentantă a județului nostru în Campionatul Național de Rugby 7, s-a întors de la Iași fără a reuși să-și atingă obiectivul setat înainte de prima etapă a campionatului.

Asta deoarece adversarele din grupă s-au dovedit a fi, cu o exceptie, foarte puternice, atat U Cluj, cât mai ales Știința Petroșani – campioana en-titre, fiind între favoritele sezonului.

Dacă înfrângerile brașovenilor cu cele doua pretendente au fost fără drept de apel, a treia partida a fost cu cântec.

Adversarul, RC Grivița UNEFS s-a impus la limită cu 17-12, însă scorul nu reflectă realitatea din teren, rezultatul fiind influențat în mod decisiv de arbitrajul aflat sub valoarea compeției.

Alte articole:   ANM: Vremea de Crăciun și Revelion

În final, în meciul de clasament cu CSM Sibiu scorul a fost de 47-0 pentru CSU Phoenix Brașov și astfel brașovenii au terminat prima etapă pe locul al 13-lea cu 6 puncte.

Etapa următoare se va disputa la Gura Humorului în weekendul 17-18 septembrie, iar adversarele din grupa vor fi Știința Petroșani, CSM Constanța și CSU Alba Iulia.

Participarea CSU Phoenix Brașov în Campionatului Național Rugby 7 este susținută financiar de Consiliul Județean Brașov, printr-o finanțare obținută în urma concursului de proiecte nerambursabile în cadrul programului Sport de Performanță pentru anul 2022.

Proiectul este finanțat de Consiliul Județean Brașov și este susținut de CSU Brașov.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au prins un tânăr drogat și băut în trafic

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate