blog-logo

Obiectivele lui Alexandru Dedu, noul manager sportiv general de la Corona Brașov

Obiectivele lui Alexandru Dedu, noul manager sportiv general de la Corona Brașov

După opt ani la conducerea Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu va conduce în următorii trei ani destinele clubului brașovean.

La conferința de presă de astăzi, Alexandru Dedu a declarat că a acceptat provocarea primarului Coliban deoarece Brașovul este un nume în România, iar Corona Brașov este un club important care trebuie să reprezinte cu cinste acest oraș.

Proiectul de dezvoltare a clubului include înființarea de noi secții și susținerea performanțelor la cel mai înalt nivel.

Printre noile ramuri sportive care se vor regăsi la Corona Brașov se numără volei masculin/ feminin, baschet, gimnastică, tenis de masă, lupte și tir sportiv. Corona are în acest moment secții de handbal feminin, hochei, natație, scrimă, patinaj artistic, patinaj viteză, polo și schi alpin.

Alte articole:   HANDBAL: Trei victorii din trei meciuri, pentru Corona, în debutul noului sezon!

Secțiile vor fi împărțite în spoturi de vară și de iarnă și vor fi coordonate de doi manageri sportivi: Iulian Stamate – manager pentru sporturile de vară – și Bogdan Pelin – manager pentru sporturile de iarnă.

„Există un numitor comun, un laitmotiv a tot ceea ce vom întreprinde de acum înainte și, anume, acela va fi performanța.” – Alexandru Dedu, manager sportiv general Corona Brașov.

„Un lucru care ma frapat a fost faptul că secțiile clubului Corona aduc un număr impresionant de medalii, dar brașovenii nu știu asta și nu este un lucru bun, deoarece oamenii aceștia lucrează pentru comunitate și cu ajutorul comunității”.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   HANDBAL: Trei victorii din trei meciuri, pentru Corona, în debutul noului sezon!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate