blog-logo

Rareş Bogdan: Nu mâncați făină de gândaci. Nu opriți apa când vă spălați pe dinți (VIDEO)

Rareş Bogdan: Nu mâncați făină de gândaci. Nu opriți apa când vă spălați pe dinți (VIDEO)

Europarlamentarul Rareş Bogdan i-a îndemnat pe tinerii liberali să nu mai asculte „retorica dezastrului” venită dinspre Bruxelles.

Prezent la școala de vară a tinerilor liberali, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan și-a îndemnat colegii de partid să nu mai asculte „orbește” tot ce se transmite de la Bruxelles.

Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la… Adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi. Să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade. Și fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem„, a spus Rareș Bogdan, potrivit Digi24.

Alte articole:   Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care provoacă accidente mortale. Legea, aprobată de Senat

 Întrebat cum comentează această declarație, premierul Nicolae Ciucă nu a răspuns.

Rareş Bogdan a reamintit că România este unul dintre statele cu cea mai mică dependenţă de combustibilii fosili proveniţi din Federaţia Rusă. El a spus că ţara noastră are energie electrică. Inclusiv energie verde, şi are producţie proprie de cereale şi petrol, relateayă News.ro.

Foto: arhiva/Agerpres

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.