blog-logo

Pătrașcu: Domnule Coliban, pleacă! Poți lua exemplu de la foștii consilieri locali Corbu, Oniga sau Roșu

Pătrașcu: Domnule Coliban, pleacă! Poți lua exemplu de la foștii consilieri locali Corbu, Oniga sau Roșu

Cred că este timpul ca primarul Allen Coliban să plece acasă cu tot cu gașca lui! Ajunge „dezmățul administrativ”, bătaia de joc la adresa contribuabililor. Brașovenii au avut parte până acum doar de MINCIUNI și derapaje administrative.

Au trecut mai bine de 30 de zile de la dezvăluirile de presă ce vizau raportul Camerei de Conturi, raport pe care actuala administrație USR PLUS a Brașovului ezită să îl comenteze.

Primarul Coliban se ascunde birocratic în spatele termenelor, când i-ar fi extrem de simplu să iasă și să clarifice ACUM !

Orice zi întârziere de la clarificarea aspectelor consemnate de raportul Camerei de Conturi, este o zi pierdută pentru brașoveni, este o zi în care MINCIUNA și DEMAGOGIA câștigă lupta cu cetățeanul.

Am cerut USR PLUS să se delimiteze de Primarul Coliban! Pentru că în caz contrar vor fi părtași la MINCIUNĂ!

Alte articole:   Salariile nete au scăzut în majoritatea domeniilor, în primele trei luni ale anului

Am cerut demisia Primarului Coliban! În momentul în care se va dovedi că a săvârșit un prejudiciu și este incompatibil atunci va fi obligat sa își dea demisia!

Unde este ETICA domnule Primar Coliban? Unde este TRANSPARENȚA? Unde este SIMȚUL RĂSPUNDERII în fața brașovenilor?

Reamintesc faptul că raportul Camerei de Conturi dezvăluie lucruri deosebit de grave despre actuala administrație USR PLUS. Se vorbește despre un PREJUDICIU DE 3,5 MILIOANE DE LEI în cazul Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște, și de un caz flagrant de incompatibilitate a lui Allen Coliban care face parte din această asociație atât ca membru simplu, cât și ca reprezentant legal al UAT Brașov.

Presa a mai dezvăluit și faptul că există grave DEFICIENȚE cu privire la achiziționarea de servicii de asistență juridică, neexistând pe rolul instanțelor de judecată litigii care să necesite achiziționarea acestor servicii.

Alte articole:   O nouă ediție "Sportul pentru toți". 40.000 de euro nerambursabili, pentru școlile din Brașov

Paguba la bugetul local în urma funcționării muzeului BUM din „Catacombele Brașov”, se ridică conform raportului Camerei de Conturi la suma de 132.575 lei, face parte tot din acest set de dezvăluiri.

Concluzia este foarte simplă! Camera de Conturi ne indică faptul că bugetul Brașovului este păgubit constant de nepricepere, lipsa de profesionalism și rea voință. Acestea sunt caracteristicile administrației USRPLUS.

Administrația defectuoasă, în dauna intereselor cetățenești, fără nici o noimă, fără nici o cauzalitate directă și fără nici un scop în sine, afectează grav încrederea cetățenilor în structura administrativă a Municipiului Brașov.

Primarul Coliban se ascunde birocratic de răspunderea rezultată din controlul Camerei de Conturi. În plus, refuză orice formă de răspuns la dezvăluirile și acuzele presei, amenințând jurnaliștii cu acțiuni în instanțele de judecată. Totuși, este deranjat de faptul că fragmente din raportul Camerei de Conturi au ajuns pe „surse” la ziariști. Aici, primarul se și contrazice singur. Dacă nu este nimic grav, atunci de ce îl deranjează?

Alte articole:   Un bărbat a ajuns în arest după ce a furat dintr-o locuință

Primarul ZERO încă se mai poate ascunde de răspundere și de a da ochii cu brașovenii, dar acest lucru nu se va mai întâmpla mult timp, raportul urmând să devină public la un moment dat.

Atunci vom vedea cu certitudine faptul că USR PLUS și Allen Coliban au ascuns cu bună știință, intenționat și fără nici o urmă de remușcare fapte care în unele cazuri pot angaja răspunderea civilă, patrimonială și chiar penală a lui și a grupului de interese strâns la vârful administrației publice locale din Brașov.

Domnule primar, oferiți TRANSPARENȚĂ, prezentați brașovenilor raportul Camerei de Conturi!

Subprefect Lucian Patrașcu,

Președintele Organizației Municipale PSD Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.