blog-logo

Peste 2.000 de locuri la programele de licență, pentru a doua sesiune de admitere la Universitatea Transilvania

Peste 2.000 de locuri la programele de licență, pentru a doua sesiune de admitere la Universitatea Transilvania

Înscrierile la Universitatea Transilvania din Brașov pentru a doua sesiune de admitere sunt deschise până în 10 septembrie, ora 13.00, cu excepția masteratelor de la Facultatea de Medicină la care perioada de înscriere este până în 18 septembrie, ora 13.00.

Peste 2.000 de locuri la programele de licență și alte aproape 2.000 de locuri la masterat sunt disponibile pentru sesiunea din toamnă.

Ca o noutate pentru această sesiune, la Universitatea Transilvania din Brașov sunt disponibile două programe noi de masterat, la Facultatea de Construcții și un nou domeniu de doctorat – Sociologie.

Noul domeniu de doctorat – Sociologie, se adaugă celor 18 domenii deja existente la Universitatea Transilvania din Brașov. Astfel, începând cu noul an universitar pentru acest domeniu sunt patru îndrumători de doctorat, care abordează teme precum capitalul uman în context organizațional, inovarea metodelor și tehnicilor de cercetare, dezvoltarea comunitară sau evoluția fenomenului religiozității în diverse contexte.

Alte articole:   Cum explică Administrația Prezidențială bijuteriile de 12.000 de euro purtate de Carmen Iohannis

„Hazarduri naturale și evaluarea riscului în inginerie civilă” este unul dintre programele de masterat care vor începe din această toamnă la Facultatea de Construcții. Programul de masterat este special conceput atât pentru cei care activează deja în domenii conexe dezastrelor naturale, a evaluării riscurilor provenite din hazarduri naturale, dar și pentru absolvenții unor domenii de licență precum ingineria civilă, protecția mediului etc. Limba de predare este engleza, sunt disponibile 6 locuri finanțate de la buget și alte 9 locuri cu taxă.

Primul masterat din România specializat în Management de proiect în regenerare urbană va începe din acest an universitar în Brașov

„Management de proiect în regenerarea urbană” este cel de-al doilea program de masterat care va începe din toamnă la Facultatea de Construcții, și care este dezvoltat în parteneriat cu Nhood România – dezvoltatorul și administratorul celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi. În cadrul acestui masterat, studenții vor fi pregătiți atât de cadre didactice din cadrul Universității Transilvania din Brașov, de profesori invitați de la universități de prestigiu din Europa, dar și de specialiști din cadrul grupului Nhood.

Alte articole:   Evenimente la Opera Brașov, în această săptămână

Masteratul este singurul program din țară care cuprinde o gamă largă de domenii, precum: management de proiect, inginerie civilă, regenerare urbană, investiții imobiliare, politici publice, comunicare de proiect, management de echipă, planificare strategică și implicațiile sociale, economice, politice și administrative ale unui proiect de regenerare urbană, și multe altele.

Cursurile vor fi organizate în formulă modulară, flexibilă, masteranzii având posibilitatea de a face stagii de practică într-un mediu de business internațional.

Dezvoltarea acestui masterat vine în urma necesității de formare a specialiștilor într-un domeniu care își propune să schimbe fața orașelor, să dea o nouă viață cartierelor și o nouă utilitate zonelor industriale.

Limba de predare este engleza, sunt disponibile 6 locuri finanțate de la buget și alte 9 locuri cu taxă.

Alte articole:   O femeie a tâlhărit un bărbat din Brașov după ce acesta i-a refuzat serviciile sexuale

Pentru această sesiune admiterea se face exclusiv online. Mai multe informații despre procesul de admitere și înscrieri, se găsesc pe https://admitere.unitbv.ro.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate