blog-logo

Una dintre proprietățile prințului Wales din Viscri, deschisă publicului. Care sunt prețurile pentru închiriere?

Una dintre proprietățile prințului Wales din Viscri, deschisă publicului. Care sunt prețurile pentru închiriere?

Directorul Fundației Prințului Charles în România, Eugen Vaida, a anunțat că una din proprietățile prințului din Viscri, imobilul de la numărul 163, va fi deschis publicului.

,,O mulțumire și o bucurie enormă: casă  ASR Prințul de Wales din Viscri a fost deschisă de curând publicului. Am preluat coordonarea din România a Prince’s  Foundation cu gândul că vom putea face din această casă un loc al viziunii ASR asupra României, a patrimoniului și a biodiversității ei. Așadar, veți putea vedea expozițiile școlilor de vara de arhitectură, “florilegiumul” ce conține desene cu majoritatea speciilor de floră din Transilvania, magazinul de produse  tradiționale amenajat cu sprijinul Profi România, grădinile aromatice și de legume îngrijite de copiii din Viscri iar la sfârșitul turului sper să apreciați ceaiul de la cafeneaua amenajată în șopronul gospodăriei”, a transmis Vaida pe pagina sa de Facebook.

Alte articole:   Castelele Peleş, Bran și Salina Turda, emblemele cu care autorităţile vor să promoveze România turistică

Camerele pot fi închiriate cu prețuri începând de la 104 euro, se arată pe site-ul imobilului. Pe Tripadvisor, însă, nu mai este valabilă nicio dată în următoarele luni.

Camerele costă între 104- și 124,- Euro/noapte. Mic dejun continental complet costă alți 7 euro. Prânzul compus din 3 feluri de mâncare costă 15 euro, iar cina – 20 de euro.

Sursa: g4media.ro

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate