blog-logo

Decizie finală a magistraților! Viceprimarul Sebastian Rusu are atribuții de primar!

Decizie finală a magistraților! Viceprimarul Sebastian Rusu are atribuții de primar!

Viceprimarul Sebastian Rusu a câștigat, în ultimă instanță, la Curtea de Apel Brașov, procesul intentat primarului Allen Coliban, care a încercat, printr-o inginerie juridică, să uzurpeze calitatea de primar interimar a vicelui. Asta chiar în contextul în care exista o hotărâre a Consiliului Local Brașov, legală, în vigoare.

Magistrații brașoveni de la Curtea de Apel au tranșat disputa din Primăria Brașov privind preluarea atribuțiilor de primar. Decizia instanței este definitivă.

O redăm în integralitate mai jos:

Tip solutie: Menţine hotărârea atacata
Solutia pe scurt: Respinge recursurile formulate de recurenţii-pârâţi Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Braşov, prin Primar Allen Coliban, Primarul Unităţii Administrativ Teritoriale Municipiul Braşov, Allen Coliban şi Miron Adriana Laura împotriva încheierii din data de 06.06.2022 şi a sentinţei civile nr. 539/CA/07.06.2022 pronunţată de Tribunalul Braşov – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal în dosarul nr. 1853/62/2022, pe care le menţine. Definitivă. Pronunţată în condiţiile art. 396 alin. 2 Cod procedură civilă azi, 25.08.2022.
Document: Hotarâre  459/2022  25.08.2022

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.