blog-logo

Reduceri de preț la apartamente în Brașov

Reduceri de preț la apartamente în Brașov

Chiar și în condițiile instabilității preturilor materialelor, cei de la Vivamus Park Residence oferă dotări suplimentare noi la fiecare bloc, cum ar fi: caramida cu vata bazaltica la peretii interiori, dotări smart pentru iluminat, termostat și google home.

Caramida cu vata folosita la interior izolează termic, dar și fonic. Astfel, principala problema a conviețuirii la bloc, zgomotul vecinilor, aproape ca dispare.

Vivamus a început construcția unui bloc nou oferind preturi promoționale pentru primele rezervări, garsoniere de la 50.450 euro, 2 camere – 65.900 euro, 3 camere – 94.200 euro cu TVA.
Pe lângă iazul cu pești, pianul ornamental, toate casele scării au o amenajare primitoare (foto).

Alte articole:   Două persoane au ajuns în arest după ce au furat dintr-un magazin din Brașov

„Pentru a contracara variabilele preturilor, am decis sa achiziționam în avans majoritatea materialelor: caramida, fier beton, obiecte sanitare, termoizolatii. Astfel, nu am rediscutat cu niciun client modificarea prețului apartamentului din cauza schimbărilor din piata. Garantam prețul fix chiar și pentru cei care cumpără prin credit bancar cu avans de doar 5%”, ne a declarat Liviu Pop, administratorul societății.

Vivamus Park Residence, cu 4.250 mp de spațiu verde deja amenajat, inclusiv cu dotări pentru relaxare, șezlonguri, șemineu, baldachin, are o experienta de 470 apartamente. Tot aici puteți găsi și apartamente de 3 camere finalizate disponibile, chiar și cu credit bancar.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Șmecherul care a trecut peste pasajul în reparații de la Prejmer, amendat și fără permis 2 luni

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.