blog-logo

Ghid de organizat bagajul pentru o vacanță perfectă

Dacă femeilor le-ar trebui o listă cu ce nu trebuie să nu pună neapărat în bagaj când pleacă în vacanță pentru ca numărul de valize și genți să fie cât mai mic, bărbații sunt mai superficiali și atunci când își fac bagajele singuri pentru a pleca în vacanță, de cele mai multe ori nu își iau toate cele necesare.


Ca să fii pregătit pentru orice şi vacanţa să fie relaxantă atunci noi te vom ajuta să nu uiți nimic important fără a te încărca cu lucruri inutile.


În primul rând te sfătuim să verifici starea vremii pentru locația în care vei merge ca să te asiguri că vremea nu te va lua prin surprindere. Este important și locul în care îți vei petrece vacanța. Dacă ți-ai propus să faci drumeţii, cel mai potrivit ar fi să te echipezi cu un rucsac suficient de încăpător, cu multiple compartimente. Dacă optezi pentru o vacanţă all-inclusive, o geantă de voiaj sau un troller ar fi mult mai potrivite.

Alte articole:   Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care provoacă accidente mortale. Legea, aprobată de Senat

La alegerea genții trebuie să iei în considerare și mijlocul de transport cu care vei ajunge la destinație. Dacă vei călători cu avionul, trebuie să ai în vedere regulile cu privire la obiectele interzise, însă plecarea cu autoturismul, îți va da mai multă libertate în alegerea bagajului.

Dacă îți vei planifica bagajul din timp, vei avea posibilitatea să cumperi ce îți lipsește sau să te înnoiești. Un nou tricou Nike pentru barbati îți va adduce bună dispoziție și încredere în tine.

În bagaj, în afară de îmbrăcăminte, lenjerie intimă și obiectele de igienă personală, nu uita să îți pui și o pereche de pijama sau haine lejere pentru dormit și neapărat papuci de casă.

Alte articole:   Scarlatina, o boală uitată?

Chiar dacă pleci într-o călătorie de afaceri sau un city break elegant, e bine să ai în bagaj și o ținută sport și o pereche de adidasi adidas de la Fashion Days.

Nu uita de obiectele vitale oricărei călătorii: banii, documentele şi biletele. Chiar dacă este indicat să plătești cu cardul și să nu pleci la drum cu sume mari de bani în bagaje, totuși trebuie să te asiguri că deții și o sumă cash care să-ți acopere urgențele în cazul în care se întâmplă ceva cu cardul. Este foarte important să nu ții banii și cardul în acelați loc!

Cum gadgeturile şi aparatură electronica sunt nelipsite în viața de zi cu zi, nici în concediu nu vom putea renunța în totalitate la ele, de aceea nu uita de încărcătoare, dar nu ar strica și un adaptor de priză universal și o baterie externă.

Alte articole:   Corul Madrigal ajunge și la Brașov, în Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor” 2023

Și pentru că nu ocupă loc, dar ne asigură confortul în caz de nevoie, adaugă și câteva medicamente chiar dacă te știi sănătos. Câteva pastille pentru o durere de cap rebelă sau pentru probleme gastro-intestinale nu strică să ai la tine. Nu ocupă loc mult și nici grele nu sunt. Mai adaugă câţiva plasturi și un spray dezinfectant şi astfel vei avea la tine o mini trusă de urgență.

Bagajul e gata și acum mai rămâne doar să te bucuri de vacanţă!

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.