blog-logo

„Litoralul pentru toți” începe pe 28 august. Tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte

„Litoralul pentru toți” începe pe 28 august. Tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți„.

Programul „Litoralul pentru toți”, ajuns la ediția cu numărul 41, începe în acest an pe 28 august. Acesta durează până la finalul sezonului.

Din 28 august, turiștii se pot caza în hotelurile de pe litoralul Mării Negre la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, prețurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon, arată datele Federației Patronatelor din Turismul Românesc .

Până în prezent și-au anunțat participarea 27 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc. 

Alte articole:   Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care provoacă accidente mortale. Legea, aprobată de Senat

FPTR estimează că se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri ce vor pune la dispoziția turiștilor un număr de circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

„În ciuda scurtării vacanței de vară a elevilor și a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, “Litoralul pentru Toți” este un program așteptat și dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanță în plin sezon, cât și de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă și îi îndemn pe turiști să rezerve în această perioadă pentru că prețurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinațiile concurente, iar vremea se anunță a fi însorită și călduroasă toată luna septembrie”, declară Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon. Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Alte articole:   CSM Săcele, noul club sportiv din municipiu

Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare.

Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopți de cazare.  

Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

Lista hotelurilor înscrise în program poate fi vizualizată AICI.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.