blog-logo

5 sloturi cu fructe pe care le joacă românii în acest an

Dintre cele mai populare sloturi nu lipsesc cele cu fructe, care induc jucătorului o stare de spirit aparte. De obicei, simbolurile acestor păcănele constau în struguri, pepeni, portocale, lămâi și cireșe, dar există și jocuri cu fructe exotice, caracteristice sezonului estival.

Păcănelele cu fructe se mai numesc și clasice, pentru că se joacă din cele mai vechi timpuri. Ele ies în evidență prin simplitate, în sensul că rareori au funcții speciale complicate. Pot avea simboluri Wild, simboluri Scatter și, în cel mai bun caz, Free Spins. De asemenea, e posibil ca jocurile din această categorie să beneficieze și de jackpoturi fixe sau progresive. Reprezentative sunt următoarele 5 sloturi, jucate cel mai mult de români în acest an:

FRUIT MANIA GOLDEN NIGHTS

Aspectul jocului aduce aminte de păcănelele de altădată, acest vibe retro făcându-l și mai interesant. Fruit Mania Golden Nights e un slot cu fructe cu 5 role și 3 rânduri, având 5 linii de plată și volatilitate medie, ceea ce înseamnă că rotirile câștigătoare nu sunt foarte frecvente, dar nici rare.

Pentru o miză mai mare, poți activa Golden Nights Bonus, un joc secundar jackpot ce se poate declanșa la oricare învârtire. Când această secvență bonus este inițiată, 3 cufere apar pe ecran, iar ele se deschid succesiv, de la stânga la dreapta. În cazul în care toate sunt pline, vei continua cu extragerea Golden Nights. Aici, punctele colectate de pe role vor umple barometrul, iar câștigul jackpot va fi determinat de cât de sus va fi nivelul. Dacă joci la nivelul 4, Super Jewel îți va aduce câștigul maxim, de 250.000 de lei! Jocul are și o funcție Gamble, cu două opțiuni: cărți de joc sau scări.

Alte articole:   Au început pregătirile pentru Halloween la Castelul Bran

POWER STARS

Are o grafică obișnuită pentru păcănelele cu fructe și șeptari, fructele fiind „flambate” atunci când intră într-o combinație câștigătoare. Cel mai important simbol este steluța aurie, care este Wild expandabil, substituind celelalte pictograme. În același timp, oprirea pe ecran a steluței îți aduce o învârtire suplimentară (Respin). Câte o astfel de pictogramă poate apărea în aceeași rundă pe rolele 2, 3 și 4, care se transformă în role Wild și ai câștig garantat. De altfel, această funcție explică și denumirea jocului.

Pe grilă se opresc struguri, cireșe, lămâi sau portocale, dar și șeptari (cel mai valoros simbol) și clopoței. E nevoie de minim trei simboluri ca să obții o plată.

Alte articole:   Prima persoană monitorizată cu brățară electronică a rupt dispozitivul și a fugit

PLENTY ON TWENTY

Este un slot cu rotiri câștigătoare dese (sunt 20 de linii de plată), ceea ce întreține distracția la care are o contribuție importantă și animația 3D. Simbolurile cu fructe au mâini, picioare, ochi și gură. Ele prind viață atunci când rolele se pun în mișcare și se dau peste cap în cazul în care formează o combinație câștigătoare.

În ceea ce privește funcțiile speciale, trebuie spus că ele se rezumă la simbolul Wild (șeptarul) și simbolul Scatter (steluța). Fiecare câștig poate fi multiplicat prin „Gamble”. Dacă ghicești culoarea următoarei cărți, dublezi suma. „Plenty” se poate traduce prin belșug.

20 SUPER HOT

Cele 20 de linii de plată fac ca numărul de combinații câștigătoare posibile să fie unul însemnat. În majoritatea cazurilor, este suficient ca pictogramele asemănătoare să se afle pe role adiacente (minim trei, de la cea mai din stânga spre dreapta). Tradițional, șeptarul este cel mai valoros simbol și, în același timp, joacă rol de Wild, în timp ce steluța aurie este simbol Scatter.

Fiind un slot EGT, poți declanșa oricând unul dintre cele patru jackpoturi progresive Jackpot Cards, care valorează de la câteva zeci de lei la milioane (ultimul nivel fiind cel asociat cu inima neagră). Trei cărți extrase din aceeași suită decid valoarea premiului primit.

Alte articole:   Asociaţia Pro Infrastructură reclamă blocaje în linie pe CF Braşov-Sighişoara: Guvernul are ochi doar pentru drumuri

SHINING CROWN

Este un slot recomandat mai ales dacă vrei să te distrezi mai mult timp cu un buget limitat. Sunt numai 10 linii de plată, însă rotirile câștigătoare sunt dese, iar plățile sunt suficient de mari ca să te țină „în viață”. Niciun câștig nu este mai mic decât miza, ca în cazul altor păcănele. În plus, ai șansa să prinzi o linie de cinci șeptari, care plătește de 500 de ori miza.

Numele jocului este dat de coroana frumos desenată, care are rol de simbol Wild. Ea apare pe rolele 2, 3 și 4, extinzându-se de sus până jos dacă are șansa de a intra într-o combinație câștigătoare. Strugurii și pepenii sunt cele mai valoroase fructe. Orice rotire care plătește poate declanșa Jackpot Cards.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.