blog-logo

Parcarea pe Transfăgărășan, restricţiontă pentru eliminarea cozilor  

Parcarea pe Transfăgărășan, restricţiontă pentru eliminarea cozilor  

Din cauza coloanelor de mașini care se formează pe Transfăgărășan, Poliția Sibiu anunță restricționarea parcărilor pe acest drum. 

IPJ Sibiu anunță măsuri suplimentare de delimitare a zonelor în care nu se poate staționa sau parca pe Transfăgărășan. 

Autoritățile spun că traficul este îngreunat în această perioadă de numărul foarte mare de turiști care ajung în zonă.  

În acest context, polițiștii sibieni au luat măsuri suplimentare, începând cu acest sfârșit de săptămână, de sistematizare rutieră și de delimitare a zonelor în care nu se poate parca sau staționa. 

Astfel, de vineri, 12 august, soferii nu vor mai putea parca decât în spațiile special amenajate.

„Pe cât de spectaculos este Transfăgărășanul (DN 7C), pe atât este de aglomerat, din păcate. Însă, trebuie să recunoaștem că și șoferii, prin parcarea mașinilor în alte spații sau zone decât cele special amenajate, contribuie la aceste ambuteiaje. În acest context, începând de astăzi (n.r.-vineri, 12 august), au fost luate măsuri suplimentare de sistematizare rutieră și de delimitare a zonelor în care nu se poate staționa/parca”, arată polițiștii, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției. 

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să oprească în locurile special amenajate şi să respecte indicaţiile agenților care dirijează circulația

Alte articole:   Animalele de la Grădina Zoologică din Brașov ar putea fi adoptate de brașoveni

Și în acest weekend sunt așteptate valori de trafic ridicate, iar principalele recomandări ale polițiștilor rutieri adresate în special conducătorilor auto privesc oprirea autovehiculele în locurile special amenajate și respectarea indicațiile poliţiştilor prezenţi în locurile unde sunt formate coloane de autovehicule, pentru a preveni producera unor accidente rutiere nedorite, precum şi pentru a fluidiza traficul. Contăm pe respectul și responsabilitatea dumneavoastră în trafic!”, a precizat IPJ Sibiu. 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate