blog-logo

O noapte fierbinte l-a costat 10.000 de euro pe un bărbat din Făgăraș!

O noapte fierbinte l-a costat 10.000 de euro pe un bărbat din Făgăraș!

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 05 august 2022, unui bărbat, din municipiul Făgăraș, județul Brașov, în urma unei înțelegeri în prealabil cu o persoană de sex feminin, privind întreținerea unor raporturi sexuale, i-ar fi fost sustrase, din imobil, suma de 10.000 euro și un telefon mobil.

Fiind în continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că persoana de sex feminin s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului, împreună cu o altă persoană de sex masculin, unde ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, ulterior ar fi întreținut raporturi sexuale cu persoana vătămată, înlesnind astfel activitatea infracțională a celui de-al doilea bărbat.

Alte articole:   Nereguli descoperite de polițiștii de la Imigrări la o societate din Brașov. Amendă de 10.000 de lei

După părăsirea imobilului de către cele două persoane, persoana vătămată a constatat faptul că suma de bani și bunul anterior menționate i-ar fi fost sustrase.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani, din orașul Victoria, județul Brașov și o  femeie, în vârstă de 32 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

Astfel, la data de 09 august 2022, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Făgăraș și orașului Victoria, din județul Brașov, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri, printre acestea și bunuri asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost achiziționate cu suma de bani, ce ar fi fost sustrasă, precum și mai multe înscrisuri.

Alte articole:   Nereguli descoperite de polițiștii de la Imigrări la o societate din Brașov. Amendă de 10.000 de lei

Polițiștii au procedat la ridicarea bunurilor și înscrisurilor identificate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior la data de 10 august 2022, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Alte articole:   Nereguli descoperite de polițiștii de la Imigrări la o societate din Brașov. Amendă de 10.000 de lei

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.