blog-logo

Festival dedicat comunității din Zona Metropolitană Brașov, pe 25 august

Festival dedicat comunității din Zona Metropolitană Brașov, pe 25 august

25 august, orele 16.00 – 22.00 este ziua de desfășurare a primei ediții Vibes Community Fest. Un festival dedicat întregii comunității din Zona Metropolitană Brașov.

Într-o lume destul de mare, în care paradoxal se întâmplă de multe ori să nu avem loc unii de alții, Vibes Community Fest își dorește să unească oamenii. Prima ediție a evenimentului adună 20 de ONG-uri, elemente de artă, cultură contemporană și avangardistă, concerte și alte activități interactive.

În primul rând, acest festival este o celebrare a unor proiecte gestionate. Sau care s-au dezvoltat în colaborare cu Agenția Metropolitană Brașov. Fie că este vorba de platforma Voluntariat Brașov (voluntarbv.ro), sau de programul de burse pentru dezvoltarea de noi abilități și reconversie profesională. Din proiectul Generația Tech, din cadrul Digital Nation. Discutăm despre un public dinamic, tânăr, efervescent, interesat de noutate, dezvoltare, tehnologie, implicare în comunitate.

Alte articole:   FC Brașov, prohodul sau prăpădul? DNA a cerut Primăriei Brașov actele privind implicarea la club

În cadrul Vibes Community Fest, se lansează ediția a II a programului GeneratiaTech. Prin care sute de tineri brașoveni vor beneficia de burse gratuite pentru dezvoltarea competențelor digitale. Reamintim că un număr de 420 de tineri brașoveni au beneficiat anul trecut de acest program. Iar 50% dintre ei sunt angajați sau free lanceri.

Vom sărbători și un an de la lansarea platformei Voluntariat Brașov. Iar cei mai activi 10 voluntari, implicați până acum în diferite proiecte, vor fi premiați. În prezent, platforma a reușit să reunească peste 4200 de voluntari, 100 organizații, 115 evenimente publice și 20 de evenimente private.

Tinerii sunt invitați să participe la concertele susținute de trupa locală Pedestrians, DJ Tennebrek și Mihail.

Alte articole:   FC Brașov, prohodul sau prăpădul? DNA a cerut Primăriei Brașov actele privind implicarea la club

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.