blog-logo

Subprefectul Lucian Pătrașcu cere șefului USR să îl dea afara pe primarul Allen Coliban

Subprefectul Lucian Pătrașcu cere șefului USR să îl dea afara pe primarul Allen Coliban

Informațiile apărute pe parcursul ultimelor zile în spațiul public confirmă faptul că atât eu, cât și colegii mei din Consiliul Local, am avut dreptate cu privire la derapajele administrative din Brașov. Am constatat că și reprezentanții Camerei de Conturi au descoperit nereguli grave la Primăria Brașov.

Se vorbește despre incompatibilitate, dar și despre un prejudiciu de 3,5 milioane lei. Mai exact, primarul avea calitatea de membru fondator al Asociației Clubul Sportiv-Fotbal Club Brașov-Steagul Renaște la data adoptării Hotârârilor de Consiliu Local prin care s-au aprobat finanțări pentru asociație. Deci lucrurile sunt clare în această speță.

De asemenea, Camera de Conturi a descoperit nereguli și în cazul catacombelor din Brașov care au fost oferite unei asociații fără o bază legală. Noi, cei din PSD, am atras atenția încă de anul trecut asupra acestui subiect, am susținut atunci că inițiativa este ilegală, la fel cum a constatat și Camera de Conturi. La acea vreme, viceprimarul Boghiu se poza și oferea interviuri chiar în catacombe.

Alte articole:    Țigările se vor scumpi de la 1 aprilie!

Acum, susține că nu știe cum a ajuns spațiul la asociație. Pe bune, administrația USR chiar are impresia că aceste ilegalități nu vor ieși la suprafață?

Tot în sfera ilegalităților se află și subiectul legat de contractele de consultanță juridică. Se pare că s-au dat bani unor avocați pentru reprezentare, dar în instanță se prezentau tot angajații Primăriei Brașov. Cu alte cuvinte, s-au achitat servicii care nu au fost prestate.

Acum probabil vor înțelege și brașovenii de ce consilierii locali PSD nu votează toate proiectele care ajung în Consiliul Local. Tocmai pentru că multe dintre ele nu au cadru legal, nu sunt sustenabile, sunt ilegale.

Alte articole:   Raluca Stancu (PSD): „Cardul pentru familii numeroase, o cheltuială infimă pentru bugetul local, dar un sprijin imens pentru beneficiari”

Domnule primar, e timpul să vă luați ”jucăriile useriste” din instituție și să plecați acasă!

Având în vedere cele întâmplate și ținând cont de faptul că în urmă cu doi ani chiar USR Brașov solicita liberalilor să-i retragă sprijinul fostului primar pentru că acesta era cercetat penal, solicit conducerii USR Național să îl dea afară din partid pe Allen Coliban. Informațiile și dezvăluirile din presă sunt un motiv destul de serios pentru a fi luată o astfel de măsură.

Totodată, solicit instituțiilor statului, organelor de anchetă să se autosesizeze și să înceapă verificări pentru aflarea adevărului.

Să nu uităm că USR a ajuns la Primăria Brașov după ce a promis transparență. Am văzut transparență atunci când cei din USR au vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele publice ale Consiliului Local! Halal transparență!

Alte articole:   Spadasinii Kids Tâmpa, evoluții bune la „Mondialul Copiiilor” din Polonia

Am solicitat publicarea acestui raport, dar nu s-a întâmplat până acum. Au ajuns la putere după ce le-au promis alegătorilor corectitudine, competență. Din păcate, tot ce vedem în jur sunt doar, contracte acordate clientelei USR, și multă incompetență. Acesta este USR-ul, acesta este Coliban, primarul ZERO al Brașovului!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] newsbv.ro – Subprefectul Lucian Pătrașcu cere șefului USR să îl dea afara pe primarul All… […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate