blog-logo

Marin Mitran, președinte FC Brașov: „Nu o să avem probleme din cauza raportului Curții de Conturi. Situația financiară se va rezolva săptămâna viitoare”

Marin Mitran, președinte FC Brașov: „Nu o să avem probleme din cauza raportului Curții de Conturi. Situația financiară se va rezolva săptămâna viitoare”

Președintele celor de la FC Brașov, Marin Mitran, a adus lămuriri în ceea ce privește situația financiară a echipei.

Așa cum Newsbv a scris AICI în exclusivitate, raportul Curții de Conturi nu este unul favorabil clubului FC Brașov. Președintele celor de la FC Brașov este, însă, optimist că situația se va rezolva.

Curtea de Conturi nu te trimite în judecată. Doar semnalează lucruri care nu s-au făcut așa cum trebuie. Acei 3,5 milioane de lei pe care trebuie să-i dăm înapoi se referă la banii pe care i-am cheltuit cu jucătorii care erau împrumutați. Deci nu mai erau ai clubului. Acolo a găsit nereguli Curtea de Conturi. Dar vom remedia situația. Curtea de Conturi nu te sancționează. Doar îți impune să faci lucrurile așa cum trebuie. Cât despre restanțele financiare, sunt convins că și această problemă se va rezolva. Ieri am avut o întâlnire la Primăria Brașov și în funcție de ceea ce se va întâmpla în ședința de Consiliu Local de mâine, vor fi virați banii săptămâna viitoare probabil. Trebuie să depunem mai multe documente pentru a lua fonduri prin ghidul de finanțare. După multă muncă, eu cred că am depus toate actele și că nu vor fi probleme.

MARIN MITRAN, președinte FC Brașov

Unii jucători, dar și membri ai staff-ului tehnic și administrativ nu și-au mai primit salariile la FC Brașov din luna martie.

Alte articole:   Trei braşoveni de la ACS Reggio Liriada Braşov, convocaţi în premieră la echipa naţională de minifotbal

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate