blog-logo

Dan Alexa, înaintea primului meci al lui FC Brașov din acest sezon: „Nu vreau să fiu mințit de conducere! Trebuie să fiu sincer cu jucătorii, să știm exact când primim banii”

Dan Alexa, înaintea primului meci al lui FC Brașov din acest sezon: „Nu vreau să fiu mințit de conducere! Trebuie să fiu sincer cu jucătorii, să știm exact când primim banii”

În prima etapă a noului sezon, FC Braşov va întâlni, sâmbătă dimineața, la Râmnicu Vâlcea, pe CSC Şelimbăr. Stegarii vor avea un lot de 20 de jucători pentru meciul din weekend, din totalul celor 27 pe care Alexa se va baza în acest sezon.

Antrenorul galben-negrilor, Dan Alexa, este mulțumit de felul în care s-a pregătit echipa şi a prefațat confruntarea de sâmbătă.

O deplasare grea şi prin prisma faptului că vom întâlni o echipă care are un mare plus, are omogenitate. În mare au rămas cam aceeaşi jucători față de sezonul trecut. Mergem la Vâlcea să obținem maxim din jocul acesta. Sigur, cu problemele pe care le avem. Dar cei care intră pe teren trebuie să dea dovadă de foarte multă deternimare. Concentrare, trebuie să suplinim lipsa omogenității. Sunt jucători noi care nu au un nivel bun de pregătire. Dar au o valoare şi am aşteptări mari nu doar de la ei, ci de la toți jucătorii care vor face deplasarea.

DAN ALEXA, antrenor FC Brașov

Dan Alexa a vorbit și despre problemele financiare de la echipă. Vă reamintim că jucătorii din sezonul trecut, dar și membri staff-ului tehnic și cei din conducerea administrativă nu și-au mai primit salariile din luna martie.

Este o situație puțin cam neplăcută, recunosc. Am trecut, însă, pe la echipe cu mult mai multe probleme financiare. Avem promisiuni că totul se va rezolva în perioada imediat următoare. Esenția este ca persoanele din conducere, factorii de decizie, să fie sinceri cu noi, să nu ne mintă. Să ne spună exact când ne primim banii. Dacă se va întâmpla peste 3-4 luni măcar să știm că atunci ne vom putea baza pe bani. Am avut discuții cu jucătorii și cred că au înțeles situația prin care trece clubul. Văd zi de zi că se depun eforturi ca totul să meargă bine. Și sunt încrezător că se va regla situația financiară.

DAN ALEXA, antrenor FC Brașov

Portughezul Diogo Izata şi croatul Igor Jovanovic nu vor face deplasarea la Râmnicu Vâlcea. Meciul se va disputa de la ora 11.00.

Alte articole:   HOCHEI: Corona Braşov o învinge pe ACSHC Fenestela 68

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate