blog-logo

Brașov Folk Festival, la Bastionul Țesătorilor 

Brașov Folk Festival, la Bastionul Țesătorilor 

O nouă ediție Brașov Folk Festival va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022. Evenimentul se va desfășura la Bastionul Țesătorilor, pe scenă urmând să urce artiști precum Ducu Bertzi și Marius Matache. 

În perioada 26-28 august 2022 Asociația Promusic Events va organiza a doua ediție a Brașov Folk Festival, la Bastionul Țesătorilor din Brașov. 

Evenimentul este cofinanțat de către Primăria Brașov, prin ghidul de finanțare pentru proiecte culturale. Festivalul este sprijinit de Muzeul Județean de Istorie Brașov. 

Pe scena amplasată în cadrul Bastionului, un loc cu o bogată semnificație istorică, vor urca o parte dintre cei mai îndrăgiți folkiști ai momentului.  

Programul festivalului

Vineri, 26 august: Ducu Bertzi & Friends, Magda Puskas & Ioan Onișor, Titus Constantin 

Alte articole:   CSM Săcele, noul club sportiv din municipiu

Sâmbătă, 27 august: Folk Frate, Cătălin Stepa, Spam 

Duminică, 28 august: Ocru, Ovidiu Mihăilescu, Marius Matache 

Cu ocazia acestui festival vor fi premiate câteva personalități importante care au susținut și promovat fenomenul muzical din România. 

„Brașov Folk Festival 2022″ dorește să se adreseze atât iubitorilor de muzică folk, cât și pasionaților de istorie, care cu această ocazie pot îmbina excelent momente unice petrecute în Bastionul Țesătorilor cu acorduri muzicale și versuri scrise de mari poeți români (unii dintre ei chiar locali). 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.