blog-logo

RO ALERT. Bă, Colibane! Pute Brașovul!

RO ALERT. Bă, Colibane! Pute Brașovul!

Avem doi ani de la alegeri. Am avut parte de un senator care ne vrăjea că el, de la comiția de mediu parlamentară, ne va face și desface. Și vom avea parfum de levănțică în Brașov. Și că dacă ajunge el judele Brașovului, o să curgă lapte și miere pe străzile urbei. Iar sub Tâmpa vom avea adieri doar de parfum de trandafir.

Nu sunt poveștile Seherezadei. Dar poate ne aducem aminte de protestele „societății civile” de anii trecuți. Societatea civilă a USR. Adică un fake. Nu a existat o societatea civilă. Ci niște politruci. Acum, Brașovul pute! Unde sunt cei care urlau din toți rărunchii, implicați la ordin?

Alte articole:   Dosarul cu șină, eliminat din instituțiile publice. Buletinul, acceptat în format electronic

Acum Brașovul pute! Unde sunt, bre, ăia cărora le tremurau bikinii de grija copiilor?

Coliban este un personaj valoros. Lecțiile de demagogie și de manipulare ar trebui să înceapă cu el și să se încheie tot cu el. A urlat că pute Brașovul. Că Primăria e de vină. Lumea i-a dat dreptate. Majoritatea dintre puținii care au mers la vot i-a dat dreptate. A ajuns primar. Acum doi ani. Nu a făcut nimic. Iar acum Brașovul pute!

Dacă mai tocăm câteva sute de milioane pe Festivalul Verde, măcar avem parfum de levănțică?

Trăim vremuri absurde. Indiferent că vorbim de aleși PSD, PNL, USR ori alte partide care nu contează, acum, pe eșichierul politic. Cred că nu are rost să insist asupra „beneficiilor” festivalului pretins verde al lui Coliban de la Brașov.

Alte articole:   FOTO. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac prinde contur. Patru igluuri, construite

Asta dacă nu ați uitat blocajul din Centrul Civic, pe motiv că facem benzi pentru cicliști. Care nu au existat. Dar am blocat un municipiu pentru fanteziile de puber ale primarului. Erecțiile brașovenilor nu s-au înălțat la nivelul așteptărilor useriste primariale. Ulterior, ni s-au pus (erecțiile) în turnurile de fortificație. Niște scule roz.

Aceasta este doar o fațetă a ceea ce pune în aplicare administrația Coliban – USR. Evident, postacii de partid fie vor înjura, fie vor încerca să ne umilească. Pentru că ei doar asta știu: cyberbullying. Lucru pe care l-au aflat pe pielea lor și cei care ai demisionat din USR și au denunțat regimul Coliban. Dar sunt multe de povestit. Rămâneți alături de noi!

Alte articole:   VIDEO Un brașovean, premiat la Gala InvesTenergy

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate