blog-logo

Un bărbat a ajuns în arest după ce și-a bătut și amenințat soția

Un bărbat a ajuns în arest după ce și-a bătut și amenințat soția

La data de 19 iulie 2022, în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 42 ani, din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 50 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe soția sa și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Alte articole:   Podul de la Brăila ar urma să fie deschis la sfârșitul lunii iunie, după mai bine de un an de întârzieri

Ulterior, în jurul orelor 03.45 și 05.00, bărbatul în cauză, aflându-se sub influența băturilor alcoolice, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, prin aceea că s-ar fi apropiat la o distanța mai mică de 200 de metri față de soția și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie”, “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu” și “amenințarea”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.  

Alte articole:   CFR: 139 de vagoane și 55 de locomotive vor fi modernizate

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate