blog-logo

Galeria Europe va găzdui vernisajul expoziției „Sensuri”, cu artistul brașovean Alexandru Leonard Truțiu

Galeria Europe va găzdui vernisajul expoziției „Sensuri”, cu artistul brașovean Alexandru Leonard Truțiu

Vernisajul expoziției „Sensuri” cu artistul brașovean Alexandru Leonard Truțiu este programat la Galeria Europe în data 22 iulie 2022, ora 18:30.

Expoziția explorează caracterul multidimensional al temei prin cicluri compuse din 14 lucrări bidimensionale și 6 lucrări tridimensionale concepute pe baza unghiului de 900 ce devine un reper atât profesional, cât și personal.

„Trăind într-o lume haotică, am simțit nevoia să ordonez gândurile și simțirile. Cu ajutorul unghiului drept, care devine reper pentru formă și fond. Folosind elemente de limbaj plastic, mi-am reformulat ideile printr-un proces ciclic. Pornind de la grafică și transpunând în sculptură.”, declară artistul Alexandru Leonard Truțiu.

Matur, cu suflet proaspăt de copil, capabil să se mobilizeze pentru cine sau ce iubește, dăruind totul. Dedicat profesoratului, artistul Alexandru Leonard Truțiu caută să transmită dragostea și știința artei. Experimentează și învață din mers pentru ca participarea la expozițiile de grup, în acest caz, personală, să îl reprezinte.

Alte articole:   Flashmob de poezie, mâine, în Piața Sfatului

Creațiile reprezintă etape de lucru, căutări și propuneri. Lucrările grafice sunt realizate în tehnică mixtă. Guașe, creion, laviuri, iar piesele de sculptură sunt realizate din piatră cu inserții de metal.

Curatorul expoziției este artista plastică Gabriela Marica, grafician, pictoriță și profesor. Expoziția poate fi vizitată la Galeria Europe, Str. Mureșenilor nr. 1, Brașov în perioada 22-29 iulie 2022.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate