blog-logo

Doi tineri au fost prinși drogați la volan, în Brașov

Doi tineri au fost prinși drogați la volan, în Brașov

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 18 iulie 2022, în jurul orei 02,45, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 18 ani, care conducea un autovehicul pe strada Carpaților din municipiul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la cannabis. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Alte articole:   ANPC: Numărul sesizărilor primite de la consumatorii de servicii poştale şi de curierat a scăzut în 2022

La data de 17 iulie 2022, în jurul orei 12.55, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rupea au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 20 ani, care conducea un autovehicul pe DJ131A, pe raza localității Homorod din județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv la amphetamină și metamphetamină. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.