blog-logo

Rockstadt Extreme Fest, revine în august la Râșnov

Rockstadt Extreme Fest, revine în august la Râșnov

Kreator, DeathAngel, Cargo și Celelalte Cuvinte, sunt doar câteva dintre numele mari care vor urca pe scena festivalului Rockstadt Extreme Fest ce va avea loc între 3 și 7 august la Râșnov.

Avem în festival peste 50 de de trupe, atât din România, cât și din străinătate, iar străinătate înseamnă nu numai Europa, ci și de pe alte continente, în special America. Avem două scene mari, cu o producție grandioasă în acest an, producție pe care n-am mai avut-o până acum. Avem o dimensiune a resursei umane destul de mare, undeva la peste 300 de lucrători, care include staff-ul festivalului și organizatorul festivalului, dar și alți parteneri. Peste 300 de artiști reprezintă cele 50 de trupe”, a declarat membrul staff-ului, Alin Ștefănescu.

Alte articole:   Turiștii nu vor îngheța în camere la iarnă, dau asigurări hotelierii din Poiana Brașov

Festivalul de rock ar fi trebuit să fie anul acesta la ediția cu numărul 10. Însă din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, acesta nu a mai fost organizat timp de doi ani. Acum, însă, organizatorii au revenit în forță și au pregătit un eveniment grandios.

Anul acesta, în bugetul festivalului a intrat și o finanțare din partea Consiliului Județean Brașov

Anul acesta organizăm a opta ediție. O ediție pe care noi am gândit-o ca și cum ar fi cea de-a zecea. Pe lângă trupele mari internaționale pe care le găzduim anul acesta dintre ele aș vrea să amintesc doar Bullet for my Valentin, Kreator, Blind Garden. Dintre trupele românești amintesc doar CARGO și de Celelalte cuvinte”, a menționat inițiatorul festivalului, Dan Zaharia.

Alte articole:   Cantina socială din Brașov, un subiect umflat artificial, pe care politicienii și-au încordat mușchii

Este pentru prima dată când participă și obține o finanțare în cadrul ghidului de proiecte lansat de către Consiliul Județean Brașov. Valoarea alocată este de 100.000 de lei. Aceasta urmând să acopere o bună parte din costurile de producție în ceea ce privește scena trupelor românești din prima zi a festivalului”, a detaliat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Pentru Râșnov, festivalul Rockstadt Extreme Fest este deja o tradiție. Face parte din cele peste 25 de evenimente culturale organizate anual în oraș.

Noi, ca Primărie, oferim locația și suportul logistic. Este un eveniment care aduce în medie peste 6.000 de oameni în orașul nostru. De asemenea, tot ceea ce înseamnă parte de HORECA este ocupată pe perioada aceasta”, ne-a spus primarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu.

Alte articole:   Zărnești: După ce au băut bine, o femeie și-a înjunghiat iubitul

Sursa: g4media.ro

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate