blog-logo

Polițiștii brașoveni au dat amenzi de 6.000 de lei în câteva ore

Polițiștii brașoveni au dat amenzi de 6.000 de lei în câteva ore

Polițiști de la Secțiile 1-5 Poliție, Biroul Rutier, împreună cu polițiști locali, au organizat și desfășurat, sâmbătă, o acțiune pe raza municipiului Brașov.

Acțiunile au avut ca scop prevenirea faptelor de cerșetorie, verificarea respectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice. Depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule, care parchează fără drept pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Precum și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

S-a acționat în zonele aglomerate din municipiul Brașov, respectiv în zona centrelor comerciale, piețelor, spitalelor, zona centrală. În cadrul activităților desfășurate fiind legitimate 40 de persoane și verificate 14 autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.000 de lei. Dintre acestea 7 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice. 4 sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Și 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 448/2006.

De asemenea, polițiștii brașoveni au constatat o infracțiune la regimul rutier, respectiv, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.