blog-logo

CNAIR avertizează: Portal neautorizat pentru achiziția rovinietei! 

CNAIR avertizează: Portal neautorizat pentru achiziția rovinietei! 

CNAIR avertizează cu privire la existența unui portal neautorizat pentru achiziția rovinietei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) avertizează că în mediul online există un portal web pentru achiziția rovinitei, care nu este autorizat. Acesta este „www.digitale-vignette-online.ro”.   

Compania a constatat că în mediul online există un site fals pentru achiziția rovinietei. 

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro”, atrag atenția reprezentanții companiei.

Aceștia le recomandă utilizatorilor să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați. Punctele de distribuție și portaluri web autorizate se regăsesc AICI

Alte articole:   Petrece Valentine's Day alături de persoana iubită la un super concert Delia

CNAIR anunță că nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate. 

În același timp, CNAIR atrage atenția că la achitarea unei roviniete pe portalul amintit, utilizatorii achită costuri suplimentare. Acestea ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete. 

De exemplu, pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro. Acesta reprezentând tariful stabilit de legislaţia în vigoare. Pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă „taxa de serviciu”.   

Alte articole:   Campania „Fii și tu SALVATOR! Donează SÂNGE, dăruiește VIAȚĂ!", în februarie, la Brașov

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.