blog-logo

Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Codlea a fost modernizată (FOTO)

Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Codlea a fost modernizată (FOTO)

Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Codlea a fost reabilitată și modernizată. 

Primarul Municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu, anunță Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal a fost adusă la standarde medicale moderne de calitate.    

Pereţii, pardoseala şi tavanele au fost renovate, astfel încât să corespundă exigenţelor sistemului medical. Acestea au culori vesele, relaxând atmosfera și făcând-o mai prietenoasă. 

Reabilitarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal a fost finanţată din bugetul Consiliului Local Codlea. De asemenea, directorul unității medicale, dr. Claudia Coste s-a implicat în susținerea proiectului.

Primarul MIhai Cîmpeanu spune că, în curând pereții Secției de Pediatrie vor fi pictați pe placul micilor pacienți, cu ajutorul Asociației „Harta Viselor” din Brașov și Fundației Schmidt.

Alte articole:   VIDEO Schengen: Europarlamentarul Eugen Tomac anunță că a deschis luni o acțiune împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție

Pereții saloanelor unde copiii au nevoie sa se recupereze cat mai rapid, vor fi decorați elemente vizuale speciale. Astfel, micuții cu probleme de sănătate vor trece mai ușor prin neplăcerile bolilor în spații vesele și pline de culoare.   

“În perioada următoare, membrii Asociației „Harta Viselor” din Brașov și Fundația Schmidt vor aduce o „pată de bucurie și liniște” micilor pacienți, prin pictarea pe pereți a unor elemente vizuale speciale. Acțiunea acestor oameni cu suflet mare se realizează printr-o donație. 

Vă asigur că administrația pe care o conduc va acorda mereu o atenție sporită sistemului sanitar din localitatea noastră, prin îmbunătățirea permanentă a infrastructurii spitalicești, dar și a serviciilor medicale oferite”, a transmir Mihai Cîmpeanu. 

El a transmis mulțumiri doamnei director dr. Claudia Coste pentru implicare și consilierilor locali care au ales să susțină prin proiectul de buget o asemenea investiție

Alte articole:   Scarlatina, o boală uitată?

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.