blog-logo

Dosarul Coliban – FC Brașov Scotch Club, trimis spre instrumentare la DNA Brașov

Dosarul Coliban – FC Brașov Scotch Club, trimis spre instrumentare la DNA Brașov

După cum newsbv.ro a anunțat în exclusivitate, structura centrală a DNA a fost sesizată de un brașovean în privința „ingineriilor financiare și juridice” făcute de primarul și persoana fizică Allen Coliban în afacerea FC Brașov Scotch Club.

Zilele trecute, DNA București a transmis că sesizarea făcută în această speță a fost transmisă pentru instrumentare către Serviciul Teritorial Brașov.

„Prin faptele săvârșite de numitul ALLEN COLIBAN, s-a adus atingere intereselor publice prin exercitarea abuzivă a atribuţiilor de serviciu, iar fapta care a produs o astfel de urmare prezintă pericol social deosebit, în raport cu împrejurarea că a fost săvârşită tocmai de cel care, dată fiind calitatea sa specială, avea obligaţia apărării legalităţii în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, a transmis brașoveanul procurorilor DNA.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Victor Socaciu a primit, post-mortem, titlul de Cetățean de Onoare al Brașovului

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!
  1. […] de sesizări la diferite instituții abilitate în a face lumină în acest caz. Publicația newsbv.ro ne informează faptul că DNA București, una dintre instituțiile care au fost sesizate, a trimis […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.