blog-logo

Un braşovean a ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție

Un braşovean a ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”.

În fapt, la data de 02 iulie 2022, în jurul orei 15,15, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 35 ani, cu privire la faptul că soțul său, în vârstă de 39 ani, fiind sub inflența băuturilor alcoolice, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis pe numele său, prin aceea că s-ar fi deplasat la locuința soției sale, deși îi era interzis să se apropie la o distanță minimă față de soția sa și de domiciliul acesteia.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.