blog-logo

Şofer din Timiş prins drogat la volan, în Poiana Braşov!

Şofer din Timiş prins drogat la volan, în Poiana Braşov!

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal.

Totul sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 2 iulie 2022, în jurul orei 11.20, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 22 ani, din județul Timiș, care conducea un autoturism pe strada Poiana Soarelui din Stațiunea Poiana Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la cannabis. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În continuarea cercetărilor, cadrele de poliție au constatat faptul că proprietarul autovehiculului, un tânăr în vârstă de 23 ani, din județul Timiș. Acesta se afla în autoturism, în calitate de pasager. I-ar fi încredințat autoturismul conducătorului auto, spre a-l conduce pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că acesta consumase substanțe psihoactive.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.