blog-logo

Se închide agenția fiscală de pe strada Lungă

Se închide agenția fiscală de pe strada Lungă

În perioada iulie-august, Agentia Fiscala de pe str. Lunga nr. 14, se va închide. Pentru o perioada de 60 de zile, pana la data de 31.08.2022. Totul pentru executarea de lucrări de reabilitare.

Astfel, in aceasta perioada, S.C. TETKRON S.R.L., va executa reparatii curente la acest imobil. Montat lambriu, termoizolație cu vată minerală, montat tavan casetat. Vopsit uși lemn, vopsit țevi cupru, reparații pereți (antimucegai) si tencuit, reparații pereți exteriori. Zugravit cu vopsea lavabilă alba, înlocuire lămpi led, uși vizitare, montare grille ventilație. Montat mocheta, tubulatură ventilație, montat ventilatoare baie, injecții infiltrații. Montat uși PVC, paravan PVC, radiator, modificat instalație termică. Refacere terasament și strat asfalt, pardoseala gresie exterior.

Valoarea lucrărilor este de 85.087,54 lei, la care se adaugă TVA. Până la sfârșitul lunii august, cetățenii care vor sa utilizeze direct serviciile Direcției Fiscale au la dispozitie casieriile de la sediul Direcției Fiscale de pe str. Dorobanților nr. 4. Și casieria de la Primaria Brasov, b-dul Eroilor nr. 8.

Reamintim că, în cazul impozitelor datorate pe anul în curs, termenele de plată sunt 31 martie și 30 septembrie. Până la 31 martie trebuia achitat și abonamentul de parcare în parcările de reședință.
Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, Municipalitatea a diversificat de la an la an modalitățile de plată. Astfel încât cetățenii să nu fie nevoiți să aștepte la cozi pentru a își achita obligațiile față de bugetul local.

O nouă metodă de plată

Cea mai nouă metodă de plată, introdusă din acest an, este cea prin intermediul stațiilor de plată SelfPay. Instalate în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate. Localizarea acestora se găsește la adresa https://selfpay.ro/localizare/. Însă cetățenii pot plăti taxele și impozitele locale utilizând mai multe modalități de plată:

• On-line,cu cardul bancar, pe site-ul brasovcity.ro (necesită cont de utilizator sau cheia unică de securitate, aflată în decizia de impunere);
• On-line, cu cardul bancar, pe site-ul, ghiseul.ro (necesită cont de utilizator);
• Cu ordin de plată, în lei, prin virament bancar sau internet banking;
• Cu numerar, în lei, sau cu cardul bancar, la Stațiile de Plata SelfPay (aici se află un tutorial de utilizare a acestor stații: https://www.youtube.com/watch?v=BOT-DTfVZqQ&ab_channel=PrimariaMunicipiuluiBrasov);
• Cu cardul bancar, în lei, la ghişeele Direcţiei Fiscale prin terminale de tip POS;
• Cu numerar, în lei, la ghişeele Direcţiei Fiscale şi agenţii.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.