blog-logo

Patru tineri au ajuns în arest după ce au furat dintr-un magazin din Brașov

Patru tineri au ajuns în arest după ce au furat dintr-un magazin din Brașov

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și “complicitate la furt calificat”.   

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că la data de 22/23 iunie 2022, mai multe persoane ar fi pătruns, fără drept, în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Brașov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, transportul fiind facilitat de către o altă persoană de sex masculin.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind 4 tineri, cu vârste cuprinse între 16 ani și 20 ani, iar persoana care le-ar fi asigurat transportul ca fiind un tânăr, în vârstă de 23 ani.

Alte articole:   Cum arată strada Doamna Stanca din Făgăraș, după modernizare? (VIDEO)

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, cele 4 persoane bănuite de săvârșirea faptelor au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.