blog-logo

Viceprimarul Sebastian Rusu, la conferința internațională „Comportamentul uman în siguranța rutieră 2022”

Viceprimarul Sebastian Rusu, la conferința internațională „Comportamentul uman în siguranța rutieră 2022”

Viceprimarul Brașovului, Sebastian Rusu, a participat la conferința internațională „Comportamentul uman în siguranța rutieră 2022”. Evenimentul a fost organizat de Camera Deputaților, la București.

„Proiectul Brașovului, pe care l-am prezentat la conferința internațională, a fost apreciat de către participanții la eveniment. Pentru că municipiul Brașov e unul dintre cele mai sigure orașe din punctul de vedere al traficului rutier. «Importanța iluminatului suplimentar stradal la nivelul trecerilor» este un proiect pe care administrația liberală brașoveană l-a demarat încă din primul meu mandat de consilier local.

Am fost singurul reprezentat al unei administrații publice locale care a susținut un proiect pe această temă. Faptul că și invitații străini și-au exprimat intenția de a prelua proiectul nostru constituie un motiv de satisfacție pentru mine, atât ca viceprimar al Brașovului și liberal, cât și ca brașovean”, spune Sebastian Rusu.

Alte articole:   Lidl va reduce oferta de carne din magazine și ne vrea vegetarieni

În prezent, în municipiul Brașov există:

  • – 34 treceri de pietoni semaforizate cu buton;
  • – 12 treceri cu semaforizare corelată, de tip undă verde;
  • – 52 treceri de pietoni iluminate suplimentar.

„Siguranța rutieră din orașul nostru e un exemplu de bună practică ce poate să fie implementat în celelalte mari orașe!”, a precizat viceprimarul Brașovului.

La evenimentul din capitală au luat parte Alexandru Rafila (ministrul Sănătății); Raed Arafat (șeful Departamentului pentru Situații de Urgență); Ionuț Savoiu (secretar de stat Ministerul Transporturilor), parlamentari, specialiști români și străini din domeniul transportului; infrastructurii și siguranței rutiere (autorități centrale, instituții de învățământ, companii, ONG-uri etc).

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Scarlatina, o boală uitată?

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.