blog-logo

Peste 180 de amenzi, într-o zi, date șoferilor care au circulat pe DN1

Peste 180 de amenzi, într-o zi, date șoferilor care au circulat pe DN1

La data de 21 iunie 2022, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Prahova, au organizat și desfășurat o acțiune în vederea asigurării unui climat optim de siguranță rutieră, cu preponderență pentru verificarea respectării normelor legale privind regimul legal de viteză de către conducătorii auto, pe DN1, pe raza județelor Brașov și Prahova.

În cadrul activităților desfășurate au fost utilizate aparatele TruCam, aparatele radar, etiloteste și aparatele drugtest.

Pentru abaterile constatate, polițiștii brașoveni au aplicat 186 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale incidente domeniului rutier, în valoare totală de 78.300 lei.

Dintre cele 186 de sancțiuni contravenționale, 163 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, polițiștii brașoveni au reținut 3 certificate de înmatriculare și 16 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, dintre acestea 12 permise de conducere fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.