blog-logo

Competiție de ciclism pentru promovarea Colinelor Transilvaniei! Un polițist, înscris la concursul destinat amatorilor!

Competiție de ciclism pentru promovarea Colinelor Transilvaniei! Un polițist, înscris la concursul destinat amatorilor!

Astăzi, în orașul Rupea din județul Brașov are loc un eveniment de ciclism, necompetitional, de promovare a Colinelor Transilvaniei și a Fermei de Biodiversitate de la Cobor, eveniment organizat în cadrul Carpathia Bike Tour – Ediția Cobor.

Cei 70 de participanți, printre care și un polițist brașovean, vor parcurge un traseu de aproximativ 80 km, pornind de la Cetatea Rupea, continuând prin localitățile Hoghiz și Cobor din judetul Brașov, parcurgând tur-retur acest traseu a cărui dificultate este catalogată medie.

Acesta este primul eveniment de ciclism care pune în valoare biodiversitatea unică a Munților Făgăraș și a Colinelor Transilvaniei, alături de valorile culturale și istorice ale comunităților locale, oferind pasionaților de ciclism o experiență inedită într-un vechi sat transilvănean.

Alte articole:   O noapte fierbinte l-a costat 10.000 de euro pe un bărbat din Făgăraș!

Pentru că susținem astfel de evenimente și ne dorim desfășurarea acestuia fără incidente, polițiști din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean – Poliția Orașului Rupea vor asigura tuturor participanților tranzitarea în siguranță a D.N.13.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.