blog-logo

Poiana Brașov, la mare căutare și vara! Grad de ocupare de peste 60% în iulie și august!

Poiana Brașov, la mare căutare și vara! Grad de ocupare de peste 60% în iulie și august!

Poiana Brașov poate fi o destinație extrem de relaxantă chiar și pe timp de vară. De altfel, tot mai mulți turiști preferă muntele în zilele caniculare de vară, în detrimentul litoralului.

Așa se întâmplă și anul acesta. Mulți români sau turiști și-au rezervat deja vacanțele în Poiana Brașov. În lunile iulie și august, gradul de ocupare depășește deja 60%. Mai multe ne spune Roxana Cojocea, președintele Asociației de Turism Poiana Brașov.

Este o destinație cu un aer deosebit de curat. Ajută foarte mult la cure cu tratament pentru bolile respiratorii de exemplu. Acum, mai mult decât niciodată, după doi ani de pandemie și restricții putem respira aer curat, putem să ne mișcăm liber, să alegem să ne petrecem timpul cu prietenii. Fie prin drumeții, fie la Centrul de echitație din Poiana Mică. Plimbări cu bicicletele electrice sau cu ATV-urile. Sunt foarte multe opțiuni, iar Poiana Brașov oferă și acest peisaj de vis.

ROXANA COJOCEA, președintele Asociației de Turism Poiana Brașov

Grad de ocupare de aproape 100%

Hotelierii oferă cele mai bune condiții și pe timpul verii. Unele unității de cazare au grad de ocupare de aproape 100% în iulie și august. Ne oferă detalii Gabriel Roșca, managerul unui hotel din Poiana Brașov.

Ne putem bucura de tir cu arcul. Avem niște mașinuțe chiar în centrul stațiunii. Avem grad de ocupare de 80%, cu siguranță. Noi avem un hotel cu 3 și 4 stele. Prețurile încep de la 400 de lei și ajung până la 500 de lei pentru două persoane în cameră dublă. Beneficiază turiștii de acces la SPA. Avem sală de ping-pong, biliard, darț. Avem loc de joacă interior pentru copii și exterior. Se pot bucura de două piste de bowling. Avem și o zonă verde, la 5 metri pătrați, unde se pot juca cu copiii, un fel de pășune.

GABRIEL ROȘCA, hotelier

În perioada verii, tarifele la cazare în Poiana Brașov sunt, în medie, cu până la 30% mai scăzute decât în sezonul de iarnă.

Alte articole:   De Paște se va schia în Poiana Brașov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.