blog-logo

Peste 70% grad de ocupare în Poiana Brașov, de Rusalii

Peste 70% grad de ocupare în Poiana Brașov, de Rusalii

În weekendul care tocmai s-a incheiat, vremea nu a fost prietenoasa in Prahova și Brașov. Cu toate acestea, turistii nu au renuntat la ideea de a calatori si de a se relaxa la munte. Gradul de ocupare al unităților de cazare din stațiunile montane a fost, în medie, de peste 60-70%.

Turiștii nu s-au speriat de ploi și au venit în număr destul de mare pentru această perioadă la munte. Destinația preferată a fost Poiana Brașov. Aici gradul de ocupare din hoteluri și pensiuni în minivacanța de Rusalii a fost de peste 70%. Cei mai mulți au optat pentru un sejur de 3 nopți. Pentru care au plătit, în medie, între 100 și 150 de euro. Turiștii au ales plimbările prin natură. Dar au vizitat în număr mare și centrul de agrement din Poiana Brașov ori s-au relaxat în Masivul Postăvarul.

Alte articole:   CNAIR: Trafic închis pe mai multe drumuri naționale din cauza zăpezii viscolite

În județul Prahova, la Sinaia, gradul de ocupare turistica a fost de 60%. Conform datelor transmise de Centrul De Informare Turistica Sinaia. In timp ce la Busteni si Azuga gradul de ocupare turistica s-a situat intre 65-70%. Unele unitati de cazare din Sinaia, Busteni si Azuga au avut un grad de ocupare de 100%. În timp ce altele au fost ocupate in proportie de 50%. Mai mult de jumătate dintre cei care au vizitat stațiunile de pe Valea Prahovei sau din județul Brașov au fost turiști de peste 40 de ani. Care au venit cu familia la munte.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Ministrul Mediului: 3 miliarde de lei pentru 150.000 de proiecte pentru panouri fotovoltaice

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.