blog-logo

Judecătorii eleni au decis! Omul de afaceri Ioan Neculaie poate fi extrădat!

Judecătorii eleni au decis! Omul de afaceri Ioan Neculaie poate fi extrădat!

Omul de afaceri Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov și al fabricii de autocamioane Roman, este tot în Grecia, anunță Impact.ro.

Asta deși au trecut aproape cinci luni de când a fost prins. În urma condamnării la 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare. Judecătorii greci au decis, definitiv, că Ioan Neculaie poate fi extrădat. Dar omul de afaceri încă nu a fost adus în țară pentru a-și executa pedeapsa. Ioan Neculaie speră să scape de pedeapsă prin recursul în casație pe care l-au formulat avocații lui și care se judecă astăzi.

Ioan Neculaie (65 de ani) a fost condamnat în 21 ianuarie 2022, de Curtea de Apel Brașov. La 2 ani și două luni de închisoare cu executare, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Plecat din țară la momentul condamnării, Ioan Neculaie a fost dat în urmărire internațională. A fost prins pe 29 ianuarie, la Salonic, unde se ascundea într-o zonă rezidențială de lux.

Alte articole:   FC Brașov are sponsor principal! O agenție de pariuri importantă din România

Ajuns în fața judecătorilor eleni, aceștia au decis definitiv că poate fi extrădat în România. Însă, deocamdată, demersurile pentru aducerea lui în țară nu au fost finalizate.

Amănunte, AICI

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.