blog-logo

Vulpe capturată și relocată, la Râșnov 

Vulpe capturată și relocată, la Râșnov 

O vulpe a fost observată zilele trecute, în apropierea unui loc de joacă, în zona benzinăriei OMV, din stațiunea Râșnov. 

Vulpea a coborât în Râșnov, în zona benzinăriei OMV, în apropierea unui loc de joacă. Animalul, era probabil, în căutare de hrană. 

Prezența animalului a fost sesizată de locuitorii din zonă care au anunțat autoritățile.

Astfel, animalul sălbatic a fost prins de către specialiștii Ocolului Silvic Râșnov și relocat, în siguranță, în zona Valea Lungă.   

Locuitorii din zona benzinăriei OMV au sesizat sâmbătă, că în spatele stației de carburanți, în zona locului de joacă, și-a făcut apariția o vulpe

În urma sesizărilor, reprezentanții Primăriei Râșnov, împreună cu cei ai Ocolului Silvic Râșnov au supravegheat zona; iar astăzi (n.r.-sâmbătă), animalul sălbatic a fost capturat și relocat, în siguranță, în zona Valea Lungă. 

Alte articole:   România trimite salvatori în Turcia. Zece români au cerut sprijin pentru repatriere

Zona este în continuare supravegheată, iar dacă vor mai exista astfel de cazuri, animalele în cauză vor fi capturate și relocate în pădure. 

Dacă mai întâlniți astfel de cazuri vă rugăm să anunțați primăria sau Poliția Locală ( 0729 499 397 ) pentru rezolvarea situației, în deplină siguranță”, au transmis autoritățile locale. 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.