blog-logo

Controale nocturne ale polițiștilor brașoveni! Amenzi de peste 8.000 de lei

Controale nocturne ale polițiștilor brașoveni! Amenzi de peste 8.000 de lei

Azi-noapte, în intervalul orar 20.00 – 05.00, polițiști de la Secțiile 1-5 Poliție, Biroul de Investigații Criminale și Biroul Rutier au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza municipiului Brașov.

Totul în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale. Verificării respectării normelor rutiere de către conducătorii auto. Obiectivul activităților desfășurate fiind asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică. Polițiștii brașoveni au acționat cu preponderență în zona localurilor de divertisment. În cadrul activităților desfășurate fiind verificate 14 societăți comerciale, 24 de autovehicule și legitimate 91 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.300 lei. Dintre acestea, 10 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice. 9 sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Și două sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Totodată, polițiștii au reținut 3 certificate de înmatriculare și 3 permise de conducere. În vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii brașoveni au constatat două infracțiuni la regimul rutier. Respectiv punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În ambele cazuri fiind întocmite dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.