blog-logo

Gratis la Untold sau Neversea pentru elevii cu 10 la BAC 

Gratis la Untold sau Neversea pentru elevii cu 10 la BAC 

Untold și Neversea premiază și în 2022 excelența în educație prin campania „Bac de 10”. Elevii de nota 10 au parte de intrare gratuită la festival. 

Organizatorii festivalurilor de muzică Untold și Neversea răsplătesc și în acest an elevii de 10 ai României. Prin campania ,,Bac de 10″, elevii de 10 sunt răsplătiți cu distracție și experiențe de neuitat.

Și anul acesta păstrează tradiția și premiază cu acces gratuit la Untold sau Neversea fiecare elev care obține nota 10 la Bacalaureat. Astfel, absolvenţii vor primi un abonament gratuit pentru 4 zile. 

Mai mult, toți cei care iau notă maximă primesc și un voucher de cumpărături de 500 de lei din partea Kaufland România. Voucherul de cumpărături este valabil în toate magazinele din țară. 

Elevii de 10 își vor putea ridica brățara de acces și voucherul de cumpărături, în baza unei dovezi, din zona de Acreditări a fiecărui festival în parte.

Pentru a ridica brăţara de acces, aceștia trebuie să aibă la ei o copie după un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă, diploma de Bacalaureat.   

Și în 2022, toți cei care s-au înscris la examenul de Bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special:  

  • 80 de euro + Taxe pentru Neversea  
  • 100 de euro + Taxe pentru Untold.  

Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10.  

Acolo vor putea completa formularul care îi va înscrie în campanie. 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.