blog-logo

Localuri din Brașov, verificate de polițiști

Localuri din Brașov, verificate de polițiști

La data de 04/05.06.2022, în intervalul orar 22.00-06.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție, Biroul de Investigații Criminale și Biroul Rutier, împreună cu polițiști locali, au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza municipiului Brașov, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, verificării respectării normelor rutiere de către conducătorii auto, scopul activităților desfășurate fiind asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Polițiștii brașoveni au acționat cu preponderență în zona localurilor de divertisment, în cadrul activităților desfășurate fiind verificate 10 societăți comerciale, 45 de autovehicule și legitimate 73 persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.200 lei. Dintre acestea, 6 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, 9 sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Alte articole:   Adormirea Maicii Domnului. Tradiții și obiceiuri în această zi de sărbătoare

De asemenea, polițiștii brașoveni au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind întocmite dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.