blog-logo

ASUM: O porțiune din drumul spre Poiana Brașov s-a surpat (VIDEO)

ASUM: O porțiune din drumul spre Poiana Brașov s-a surpat (VIDEO)

ASUM Brașov avertizează că o parte din drumul spre Poiana Brașov s-a surpat, cu tot cu parapetul de protecție.

Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM) Brașov atrage atenția că o porțiune din DN1E, care leagă orașul de Poiana Brașov, s-a surpat. La fel și parapetul de protecție. 

Reprezentanții asociației au sesizat Poliția, care la rândul ei a informat administratorul drumului 

Semnalizarea lasă de dorit, tipic românească! Datorită traficului extrem de aglomerat, dar și a vibrațiilor, există pericolul producerii unor tragedii. Administratorul drumului ar trebui să intervină de urgență și să efectueze reparațiile necesare. 

Este nevoie și de consolidarea porțiunii de drum afectată. La fel de urgent ar trebui să intervină și Poliția și să dispună efectuarea unei presemnalizări-semnalizări corespunzătoare! Nu așa, ce am văzut noi nu credem că reprezintă semnalizare! Mai degrabă un decor, așa, să fie!  

Alte articole:   Brașovul, locul 4 la exporturi și locul 5 la importuri din China

Reacția IPJ Brașov a fost promptă 

<<Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brașov au informat administratorul drumului public, respectiv Primăria Municipiului Brașov, asupra acestor deficiențe și a solicitat remedierea acestora în regim de urgență>>, potrivit purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru”, transmit reprezentanții ASUM, într-un mesaj pe Facebook.

Pădurea abundă de gunoaie

ASUM atrage atenția și asupra gunoaielor ce tronează în pădurea din spatele parcărilor. 

Deșeurile par să fie de mult acolo, iar reacția autorităților locale se lasă așteptată. 

Puțin mai jos, în parcare, un veritabil depozit de material lemnos și nelipsitele deșeuri. Saci întregi, mulți, aruncați în pădure! Unde altundeva? Nu aceasta este destinația pădurii? Un tablou perfect! De altfel, pădurea din spatele parcărilor, de pe acest sector de drum, abundă de gunoaie! Acesta este nivelul de educație dar și lipsa de reacție a autorităților, în special a poliției locale!”, au mai scris reprezentanții ASUM Brașov. 

Alte articole:   Răspunsul unui sistem de Inteligență Artificială la întrebarea dacă, geo-strategic, se justifică un Aeroport la Brașov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.