blog-logo

Sancțiuni de peste 6.000 de lei pentru cerșetori și cei care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap

Sancțiuni de peste 6.000 de lei pentru cerșetori și cei care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap

Polițiști de la Biroul de Investigații Criminale și Biroul Rutier, împreună cu polițiști locali, au organizat și desfășurat, ieri, o acțiune pe raza municipiului Brașov.

Aceasta a avut ca scop verificarea respectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice. Depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule, care parchează, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Totodată, au fost identificate și trase la răspundere persoanele care practică cerșetoria. S-a verificat și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Polițiștii brașoveni au acționat în zonele aglomerate din municipiul Brașov. Respectiv în zona centrelor comerciale, piețelor, spitalelor. În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate 9 societăți comerciale, 32 de autovehicule și legitimate 51 de persoane.

Alte articole:   Zeci de șoferi amendați pe Transfăgărășan pentru blocarea traficului 

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.200 lei. Dintre acestea, 7 sancțiuni contravenționale fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice. 3 sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Și o sancțiune contravențională pentru nerespectarea normelor legale prevăzute în alte acte normative.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.